Máš za sebou účast na workcampu? Nebo se chceš prostě někam posunout, zdokonalit se v leadershipu, mít z léta kupu zážitků a pomoci, kde je třeba? I letos se můžeš přihlásit do vzdělávacího cyklu pro vedoucí a v létě vést workcamp.

Během léta INEX organizuje okolo 30 mezinárodních workcampů, na které se hlásí dobrovolníci a dobrovolnice z celého světa. Ovšem k jejich realizaci potřebujeme také nadšené vedoucí. 🙂

A proč vlastně vést workcamp?
Toho, co ti tahle zkušenost přinese, je nespočetné množství a pro každého je to trochu něco jiného. Pro tvoji představu je tu ale pět super příkladů:

• Jedinečná příležitost vyzkoušet si pozici leadera v mezinárodní skupině dobrovolníků*ic a setkat se tak s různými lidmi.

• Vyšperkování tvých komunikačních a organizačních dovedností.

• Zjistit, co obnáší projektový management.

• Procvičit si anglický jazyk.

• Zkušenost s vedením workcampu přispívá k osobnímu seberozvoji, prozkoumání vlastních kompetencí a získání cenných zkušeností.

K vedení workcampu potřebuješ především motivaci. Na vše ostatní tě připravíme během přípravného školení, kde najdeme odpovědi na všechny otázky týkající se vedení workcampů. Pokud už jsi s námi dobrovolničil*a, tak asi tušíš, že nepůjde o přehnaně formální školení.

Jak bude školení vypadat?
Víkendová školení letos už proběhla, aktuálně tedy budeme vedoucí připravovat na individuální bázi. Školení budee obsahovat bloky, které ti pomohou například předcházet konflikty, umět správně motivovat, pracovat se skupinovou dynamikou, a spoustu dalšího.
Tak neváhej, kontaktuj nás na campleaders@inexsda.cz k individuální domluvě.

Nadcházející školení pro vedoucí workcampu: