Scroll to top

Ukaž svou náležitost k INEXu

V listopadu spustíme na Darujme fundraisingovou výzvu, která INEXu pomůže k větší finanční stabilitě. Staň se naším ambasadorem a pomoz, aby se o výzvě dozvědělo co nejvíce lidí.

Ukažme význam dobrovolnictví



A ať už jsme zveřejnili na sociálních sítích příspěvek o Františkovi, Jirkovi nebo Vlaďce, vidíme, že lidé nejvíce ocení lidský příběh. Proto bychom moc rádi postavili naši nadcházející výzvu na tvé zpovědi a co tobě dobrovolnictví přineslo.

Přemýšleli jsme, jak výzvu pojmout. Rádi bychom vytvořili něco hravého, ať to má úspěch a odezvu na u tvých sledujících a přátel. Zároveň by výzva měla i symbolicky vyjadřovat, že dobrovolnictví je zkušenost, která dokáže člověka poznamenat na celý život. A tak nás napadlo tetování.

(Neboj, počítáme s dočasnými tetovačkami. I když… Pokud by si někdo rád nechal udělat INEXí tetování natrvalo, určitě od toho odrazovat nebudeme. 😊)

Každý si může zvolit vlastní míru zapojení se

Myšlenka výzvy má výhodu, že každý se může zapojit, nakolik je mu/ji komfortní. Ti excentričtější mohou na svém facebookém nebo instagramovém profilu natočit video, kde hrdě pózují se svým novým tetováním. Rezervovanější mohou publikovat fotku. A ti nejstydlivější udělat Storýčko, které je veřejné jen po 24 hodin.

Samozřejmě se mohou zapojit i ti, kterým jsou sociální sítě úplně cizí. Dočasná tetování by měla vydržet až 7 dní, takže po celou tu dobu můžeš INEX propagovat i v reálném světě.

Určitě také můžeš počítat s naší technickou podporou. Takže pokud bys neuměl*a fotky/videa pořídit sám*ama, můžeme vše připravit společně.

Proč budeme žádat o finanční podporu

Nyní k samotné Darujme výzvě a proč jsme se rozhodli, že letos poprosíme o podporu. Opět se nám potvrdila vrtkavost financí v nezisku, kdy si nikdy nejsme jisti, s jakým rozpočtem nakonec budeme muset vyžít.

Tak se letos stalo, že jeden z našich velkých donorů se rozhodl zásadně změnit strategii a po 4 letech jsme bohužel přišli o podporu 200 000 Kč. Moc doufáme, že díky podporovatelům se nám podaří zacelit tuto nečekanou díru v rozpočtu a vnést do financí INEXu zase o něco více stability.

Zapojíš se?

Tetovaček o různých velikostech budeme mít připraveno dostatek. Takže doufáme, že vás náš nápad zaujal a do výzvy se vás zapojí co nejvíce!

Pozor, o tvém zájmu potřebujeme vědět nejpozději do 22. 10. Poté zadáváme objednávku tetovaček a již nebude možné navyšovat jejich počet.